Kies het juiste alarmsysteem voor thuis

Alarmsystemen moeten er voor ons zijn en niet andersom. Zodra u een hele dikke handleiding moet doornemen en het halve huis moet verbouwen om een alarmsysteem te kunnen installeren gaat er iets verkeerd. Veilig123 heeft daarom voor u een aantal punten op een rij gezet om de keuze makkelijk(er) te maken:

Kies voor gemak

Draadloze systemen geven een optimaal gebruiksgemak. Niet boren en wegwerken van allerlei draden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een werkend WIFI netwerk aanwezig moet zijn. Het meest eenvoudige systeem van Veilig123 heeft een afstandsbediening waarmee u het gehele systeem kunt bedienen. Eenvoudig te bedienen en makkelijk te installeren. 

Neemt u een van de uitgebreidere systemen dan is het systeem te bedienen met een app op uw smartphone. Optimaal bedieningsgemak, altijd up to date, kortom ideaal! Dit allemaal zonder maandelijkse kosten! 

Kies voor veiligheid

Kies voor een systeem dat minstens net zo goed beveiligd is als uw bankrekening. De alarmsystemen van Veilig123 zijn beveiligd met AES encryptie.

In het kort uitgeleg: er worden kleine pakketjes versleutelde informatie verstuurd. Deze informatie is niet te kraken door derden in de tijd dat de informatie gedeeld wordt. Daarnaast wordt er gecommuniceerd op de 868Mhz frequentie. Deze frequentie is onder andere bedoeld voor draadloze alarmsystemen. De 433Mhz frequentie wordt intensiever gebruikt, het is een vrije frequentie. Huishoudelijke apparaten (garagedeuropeners, babyfoons, etc) maken er ook veelvuldig gebruik van. Er is dus een kleine kans op (ver)storing. Beide frequenties zijn veilig, de manier waarop er gegevens wordt verstuur (AES encyptie bijvoorbeeld) bepaald of het veilig is. 

Kortom, een superveiligsysteem!

TIP!

Plaats altijd deur/raamsensoren in combinatie met een bewegingssensoren. Zodra er een deur of raam wordt geopend gaat het alarm al af. Gebruikt u alleen een bewegingssensor dan is de indringer al binnen voordat deze het alarm laat afgaan. 

Gebruik ook deur/raamsensoren op de eerste verdieping als er een garage of schuur naast staat.

Koppel rookmelders aan uw alarmsysteem. Als u slaapt gaan alle gekoppelde rookmelders af. Bent u niet thuis wordt u direct gewaarschuwd dat er iets loos is (bij Yale 3200i en 2100i)

Het Yale Smart living 3200i systeem heeft ook een camera in de bewegingssensor. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele situatie thuis!

Kies voor de service van Veilig123

Graag komen we bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Installeren is ook geen enkel probleem. We leggen u uiteraard uit hoe alles te bedienen is na installatie. 

Uitbreiding nodig? Vraag naar alle mogelijkheden. Extra sensoren, rookmelders, etc. kunnen wij altijd leveren.

Klik hier voor alle alarmsystemen van Veilig123