Dubbele halogeen floodlight schijnwerper + sensor

€ 34,95
Inclusief belasting

Afmetingen: 185 x 310 mm

Inhoud van de verpakking:
Beveiligingslamp, 2x halogeenlamp, handleiding

Aantal

  • Veilig bestellen en afrekenen Veilig bestellen en afrekenen
  • Gratis verzending boven €45,- Gratis verzending boven €45,-
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen

Schrik inbrekers af met de Smartwares ES120/2 Beveiligingslamp. De dubbele floodlight met bewegingssensor springt automatisch aan als iemand in de buurt komt. Daarnaast zijn de halogeenlampen vervangbaar en kun je de sensor precies afstellen naar je eigen voorkeur.

Schrik inbrekers af
Voorkom inbraken door inbrekers af te schrikken wanneer ze je oprit betreden. De dubbele floodlight met bewegingssensor zorgt voor een fel licht wanneer iemand het detectiegebied betreedt. Met een IP44 beschermingswaarde kan de lamp probleemloos buiten gebruikt worden.

Inclusief lichtbron
De vervangbare halogeenlampen zijn ieder 120 W en produceren 2250 lumen, dit staat in verhouding tot de lichtopbrengst van een ouderwetse gloeilamp met ongeveer 200 W. Daarnaast heeft de lamp een kleurtemperatuur van 2900 K, dit zorgt voor een warm wit licht. Doordat de halogeenlampen vervangbaar zijn gaat de beveiligingslamp extra lang mee.

Perfect af te stellen
Zorg ervoor dat de lamp snel aanspringt en lang schijnt om indringers weg te jagen, of juist minder gevoelig is en kort schijnt zodat je 's avonds eenvoudig het sleutelgat kunt vinden. Met de 2 verschillende draaiknoppen kun je de lichtgevoeligheid instellen en de verlichtingsduur van 10 seconden tot 10 minuten. Op deze manier stel je de lamp dus helemaal in naar je eigen voorkeur.

Afmetingen: 185 x 310 mm

Inhoud van de verpakking:
Beveiligingslamp, 2x halogeenlamp, handleiding

Features:

  • Schrik inbrekers af met een fel licht van twee floodlights
  • Geschikt voor buitengebruik met een IP44 beschermingswaarde
  • Vervangbare lichtbronnen voor een extra lange levensduur
  • Stel de bewegingssensor af naar je eigen voorkeur
  • Afmetingen: 185 x 310 mm
10.031.59