Poederblusser 6 kg Smartwares. (BB6NL)

€ 59,95
Inclusief belasting

Inhoud van de verpakking:

Brandblusser, ophangbeugel, handleiding

Aantal

  • Veilig bestellen en afrekenen Veilig bestellen en afrekenen
  • Gratis verzending boven €45,- Gratis verzending boven €45,-
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen

Is er brand? Raak dan niet in paniek. Doof het vuur snel en doeltreffend met een brandblusser of branddeken van Smartwares. Je voorkomt hiermee grotere schade. Zorg ervoor dat er altijd een brandblusser en/of branddeken in de buurt is. De poederblusser SW BB6NL van Smartwares blust een kleine brand doeltreffend. Bewaar de poederblusser op een toegankelijke plaats, zodat je er snel bij kunt wanneer er brand is; met de handige ophangbeugel kun je deze poederblusser efficiënt opbergen. De Smartwares SW BB6NL poederblusser is direct gebruiksklaar en gemakkelijk te bedienen. Je kan er vaste stoffen, vloeistoffen, onder spanning staande apparatuur en brand in voertuigen mee blussen. De inhoud van deze brandblusser is 6 kg. Houd er wel rekening mee dat een poederblusser voor gevolgschade kan zorgen.

Kenmerken

Inzetbaar waar de brand snel en doeltreffend moet worden geblust en de gevolgschade van weinig belang is.

Universeel inzetbaar 

Direct gebruiksklaar

Eenvoudig te bedienen 

Vorstbestendig tot -30˚C

Blussen van vaste stoffen, vloeistoffen, onder spanning staande apparatuur en brand in voertuigen

Specificaties

Inhoud blusser: Poederblusser

Blusser inhoud: 6 kg

Blusklassen: A, B, C

Smartwares BB6 Brandblusser – Poeder – 6 kg – Brandklasse ABC – Inclusief ophangbeugel

Handel direct bij een brand met de Smartwares BB6 Brandblusser. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De poederbrandblusser weegt 6 kg en is daardoor ideaal voor grotere ruimtes of in huis.

Het belang van een brandblusser

Een brand kan snel uitslaan en veel verwoesting aanrichten, denk hierbij aan een brand in de keuken of een brand die begint in de prullenbak. In zulke situaties is het belangrijk om snel te handelen. Een brandblusser kan ervoor zorgen dat je een brand vroegtijdig kan blussen om schade en letsel te beperken en mensen in veiligheid te brengen. De poederbrandblusser van 6 kg is ideaal om in huis te hebben. Dankzij de bijgeleverde beugel kun je de brandblusser ook ophangen en snel pakken als er brandt uitbreekt.

Altijd een goedwerkende brandblusser

Het is belangrijk om een goedwerkende brandblusser te hebben waar je op kunt vertrouwen, daarom hebben brandblussers een houdbaarheidsdatum. De werking van een brandblusser kan aangetast worden door invloeden van buitenaf. Hierdoor kan een brandblusser na plaatsing 10 jaar gebruikt worden, na deze periode moet je de brandblusser vervangen. Daarnaast voldoen alle Smartwares brandblussers aan de Europese wet- en regelgeving, zodat je verzekerd bent van een deugdelijke brandblusser.

Kies de juiste brandblusser

Om er zeker van te zijn dat je de juiste brandblusser koopt voor jouw situatie moet je weten voor wat voor branden de blusser geschikt moet zijn. De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse, de Smartwares BB6 Brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen: 

• Brandklasse A – Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel

• Brandklasse B – Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen

• Brandklasse C – Gassen zoals aardgas, LPG, butaan en propaan 

Op de Smartwares BB6 Brandblusser ontvang je 36 maanden garantie.

Kenmerken:

Voorkom ernstige schade met de Smartwares poederblusser

Met een gewicht van 6 kg de perfecte brandblusser voor grotere ruimtes of in huis

Inclusief ophangbeugel waardoor je de brandblusser op kunt hangen op de door jou gewenste plek

Geschikt voor brandklasse A, B en C

Voldoet aan de Europese wet- en regelgeving

BB6